miercuri, 30 martie 2016

Au început înscrierile la Ediţia a XIII-a – 28 mai 2016 a Concursului Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu”

   Au început înscrierile pentru ediţia a XIII-a – 28 mai 2016 a Concursului Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu”, competiţie şcolară singulară şi de înalt nivel în peisajul concursurilor organizate în România.
   Această ediție se desfășoară sub egida Parteneriatului Strategic Erasmus+ KA2 intitulat “Comics in Teaching Languages/La BD en classe de langues”, coordonat de Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui.
   Ediţia 2016 este înscrisã în Calendarul oficial al concursurilor interjudețene scolare fara finantare MENCS - 2015-2016, publicat pe site-ul edu.ro (pagina 7, sectiunea (2) - Concursuri scolare interdisciplinare si transdisciplinare, pozitia (4).
   Ediţia 2016  - proba scrisă de la Vaslui se va desfăşura pe cinci secţiuni: limba francezã, limba englezã, limba spaniolă, limba rusă şi limba italiană.
   De asemenea, noutatea absolută a ediţiei 2016 este proba online – disponibilă la limba franceză, limba spaniolă şi limba engleză, la aceleaşi categorii de vîrstă ca şi proba scrisă de la Vaslui. Proba online se va desfăşura în Sistemul Electronic de Management al Învăţării (LMS), produs intelectual al Parteneriatului Strategic Erasmus+ antemenţionat.
   Inscrierea se face doar electronic, pe formularul disponibil la adresa http://goo.gl/forms/VBpDEPLwJR sau pe site-urile competiţiei.
   Afişul ediţiei 2016:

   Instrucţiunile detaliate în vederea participării la proba online vor fi trimise pe mail elevilor înscrişi şi profesorilor acestora, în perioada 1-8 mai 2016.
   Vizitaţi site-ul manifestării, site-urile partenere şi pagina de Facebook a Concursului, pentru informaţii actualizate!

   Vă aşteptăm la Traduceri 2016!
   Vă rugăm să difuzaţi această informaţie tuturor celor interesaţi!

Cu stimă,
Organizatorul manifestării,
Alexandru Mîţă
Inspector şcolar pentru limbi moderne
Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui

Coordonatorul Parteneriatului Strategic Erasmus+ „Comics in Teaching Languages/La BD en classe de langues”
http://lang-platform.eu/scaramouche